Måla och Skåla

Fun Art – Not Fine Art

Välkommen!

Med anledning av covid-19:
 

Måla och Skåla följer riktlinjer från myndigheterna och fortsätter bevaka utvecklingen. Vi håller f.n. öppet för allmänheten i små grupper samt för privatbokningar med familjer/vänner i samma bubbla.

 

För att du ska få en så trygg upplevelse som möjligt använder vi bl.a. munskydd och sedan 2021-02-22 gäller skärpta restriktioner för allmänheten där munskydd rekommenderas i inomhusmiljöer. Vi hoppas att du som gästar oss vill hjälpa oss att skapa en trygg miljö för alla deltagare och därmed följer restriktionen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar gällande eventen p.g.a. händelser utom vår kontroll och tackar för er förståelse!

 

Om du har symtom eller har vistats i riskområden ber vi dig stanna hemma och välkomnar dig åter när du är frisk. Avbokning är möjlig utan extra kostnad fram till samma dag som eventet, för mer info se covid-19 under Frågor. Tvätta händerna, håll avstånd och ta hand om dig!

 

Måla och Skåla är en störtskön upplevelse för alla då ingen erfarenhet behövs! Perfekt för företag, dejt, födelsedag, kick-off, möhippa, svensexa, kompisgänget, ensamvargar eller hela familjeflockar! Måla och Skåla levererar en upplevelse utöver det vanliga där vi skapar ”Fun Art – Not Fine Art!”!

 

Måla och Skåla är centralt nära Odenplan på Frejgatan 21 i Vasastan. Du tar med din favoritdryck (BYOB – Bring Your Own Beverage) och vi står för enkla snacks.

Vi erbjuder en stunds avkoppling och en kväll utöver det vanliga där vi skapar Fun Art - Not Fine Art!
Varmt välkomna!

 

Du hittar oss här

Stockholm

Måla och Skåla hittar du centralt beläget, ett stenkast från Odenplan, på Frejgatan 21 i Vasastan.

Adress

I gott sällskap

Här är några av alla de företag som skapat oförglömlig konst tillsammans med Måla & Skåla:

Följ oss

  • Facebook
  • Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

info@malaochskala.se, 072 920 33 46

Adress:Frejgatan 21, 113 49 Stockholm

Group 4