IMG_6961.jpeg

Företag

bannerhemsidajpg.jpg

företag

kick-off,teambuilding,AW

Måla och Skåla är perfekt för företag då ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi skräddarsyr ert event och levererar en störtskön upplevelse, inklusive garanterad snackis på jobbet dagen efter! Vill du och dina medarbetare ha en annorlunda kick-off, teambuilding eller bara uppleva en cool AW – då är Måla och Skåla helt rätt med konceptet ”Fun Art – Not Fine Art!”

 

 

 

 

 

Vi förvandlar ert kontor till en mysig ateljé och ser till att ni har nya mästerverk att hänga på väggen när kvällen är slut! Med lång erfarenhet av "hemma-hos-event" levererar vi Måla och Skåla på ett proffsigt och smidigt sätt. Vårt renommé är fläckfritt:)

Vill ni lämna kalkylerna hemma och komma till oss? Varmt välkomna till Måla och Skåla på Frejgatan 21! Nära Odenplan med buss 50 utanför dörren och ett stort utbud av barer och restauranger runt hörnet!

Online is the new black! Kan ni inte träffas fysiskt? Misströsta inte för ni kan fortfarande ha kul och måla mästerverk tillsammans - online!

 

Via länken ni får i samband med bokningen kan ni rocka loss med penslarna från soffan, köket eller balkongen - ni väljer platsen. Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi guidar steg för steg genom måleriet.

 

Målerikit finns att hämta centralt i city på Frejgatan 21 eller få hemskickat.

 

Varmt välkomna till Stockholms bästa upplevelse - en garanterad snackis!

 

I målerikitet ingår:

Canvastavla (30x40cm)

Två penslar

12 färgtuber á 12ml

Papperstallrik (palett)

Plastförkläde

 

Du behöver ordna:

Vattenglas

Hushållspapper

Ev staffli

Dryck/snacks

Måla och Skåla online

Hos er eller hos oss?

Feel-good art!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

info@malaochskala.se, 072 920 33 46

Adress:Frejgatan 21, 113 49 Stockholm