IMG_6961.jpeg

Företag

bannerhemsidajpg.jpg

företag

kick-off,teambuilding,AW

Feel-good art!

 

Måla och Skåla är den perfekta upplevelsen för företag! Vi skräddarsyr ert event och ger er en garanterad snackis på jobbet dagen efter. Med mottot "Fun Art - Not Fine Art" kan ni umgås, ha kul och samtidigt ge kontoret en make over med nya personliga mästerverk!


Hos er eller hos oss?

 

Vi förvandlar ert kontor till en mysig ateljé och ser till att ni har nya mästerverk att hänga på väggen när kvällen är slut! Med lång erfarenhet av "hemma-hos-event" levererar vi Måla och Skåla på ett proffsigt och smidigt sätt. Vårt renommé är fläckfritt:)

Vill ni lämna kalkylerna hemma och komma till oss? Varmt välkomna till Måla och Skåla på Frejgatan 21! Nära Odenplan med buss 50 utanför dörren och ett stort utbud av barer och restauranger runt hörnet!

Måla och Skåla Online

 

Online is the new black! Kan ni inte träffas fysiskt? Misströsta inte för ni kan fortfarande ha kul och måla mästerverk tillsammans - online!

 

Via länken ni får i samband med bokningen kan ni rocka loss med penslarna från soffan, köket eller balkongen - ni väljer platsen. Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi guidar steg för steg genom måleriet.

 

Målerikit finns att hämta centralt i city på Frejgatan 21 eller få hemskickat.

 

Varmt välkomna till Stockholms bästa upplevelse - en garanterad snackis!

 

I målerikitet ingår:

Canvastavla (30x40cm)

Två penslar

12 färgtuber á 12ml

Papperstallrik (palett)

Plastförkläde

 

Du behöver ordna:

Vattenglas

Hushållspapper

Ev staffli

Dryck/snacks

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

info@malaochskala.se, 072 920 33 46

Adress:Frejgatan 21, 113 49 Stockholm