top of page
IMG_6961.jpeg

Företag

bannerhemsidajpg.jpg

företag

kick-off,teambuilding,AW

Feel-good art!

 

Måla och Skåla startade år 2017, vi är originalet och det självklara valet för ert företagsevent! Med lång erfarenhet av olika typer av event levererar vi en upplevelse utöver er förväntan. Vårt team är dedikerat och proffsigt vilket gör att ni kan slappna av och bara njuta av att måla tavlor!

 

Vi skräddarsyr er upplevelse och ni får en garanterad snackis på jobbet dagen efter. Med mottot "Fun Art - Not Fine Art" kan ni umgås, ha kul och samtidigt ge kontoret en make over med nya personliga mästerverk!

Måla hos oss?

Varmt välkomna till Måla och Skåla på Frejgatan 21 i Vasastan, Östgötagatan 16 vid Medborgarplatsen eller Fridhemsgatan 32 Kungsholmen. Alla platser har ett stort utbud av barer och restauranger runt hörnet!


Måla på kontoret?

Vi har lång erfarenhet av att förvandla kontor till mysiga ateljéer och ser till att ni har nya mästerverk att hänga på väggen när kvällen är slut! Enkelt, bekvämt och kul - vi levererar upplevelsen Måla och Skåla hos er utan problem. Vårt renommé är fläckfritt:)

 

Måla och Skåla Online

Målerikit finns att hämta centralt i Vasastan eller på Södermalm men går även att få hemskickat.Maila foretag@malaochskala.se för mer info.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

info@malaochskala.se, 072 920 33 46

Adress:Frejgatan 21, 113 49 Stockholm

bottom of page